Engineer Plaza - NVDI
Jobbeurs

JOBBEURS VOOR STUDENTEN

Ben je laatstejaars student ingenieur of reeds afgestudeerd en op zoek naar een toekomstige job/stage?


De vraag naar ingenieurs op de arbeidsmarkt is groot. Toch stoten pas afgestudeerde ingenieurs veel op hetzelfde probleem tijdens het solliciteren: je hebt een gebrek aan ervaring. Er zijn echter bedrijven die specifiek op zoek zijn naar jonge mensen, waarbij ervaring geen vereiste is!


Op de jobbeurs van NVDI Engineer Plaza kom je in contact met tientallen van deze bedrijven. Een goed gevoel en een goede indruk tijdens een eerste contact tussen werknemer en werkgever is belangrijk. Daarom gaan wij voor een laagdrempelige jobbeurs met de grootste bedrijven uit de sector. Je komt dus niet enkel meteen in contact met de juiste bedrijven waar jij mogelijk aan het werk kan, je krijgt ineens ook een overzicht van welke soort jobs er worden aangeboden! Welke sector interesseert jou? Welke job is jou op het lijf geschreven?

Alle ingenieursstudenten krijgen gratis toegang tot de jobbeurs. Daarnaast krijg je als laatstejaars ingenieurstudent ook gratis toegang tot de fuif, mits aanwezigheid op de jobbeurs en het indienen van je CV!

Zit je nog met vragen over dit evenement, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie.

JOBBEURS VOOR BEDRIJVEN

Voorgeschiedenis


De voorbije 22 jaar was er in Diepenbeek steeds een succesvolle Nacht Van De Ingenieur, waar in de loop der jaren een jobbeurs en afterwork aan toegevoegd werden. Afgelopen jaren mochten we telkens een 80-tal geïnteresseerde bachelor- en ingenieursstudenten verwelkomen op de jobbeurs en afterwork. 


NVDI Engineer Plaza®


Ingenieursstudenten (en professionele technische bachelors) van het laatste jaar van zowel de Universiteit Hasselt, KU Leuven, de PXL Hogeschool en de Universitaire Campus Leuven Limburg (UCLL) worden persoonlijk uitgenodigd en krijgen een gratis inkomkaart voor de fuif als ze aanwezig zijn op de jobbeurs.
Daarnaast nodigen we ingenieursstudenten van andere studentensteden uit zoals deze van Leuven, Geel, Mechelen, Antwerpen, Sittard, Eindhoven, Maastricht,…
Op de jobbeurs kom je in contact met ingenieursstudenten die op zoek zijn naar een uitdagende en passende job. Twee doelgroepen die naar elkaar op zoek zijn, worden in contact gebracht op een aangename en informele manier.


De aanwezige ingenieursstudenten komen uit volgende MASTER-opleidingen van de Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen:


- Industrieel ingenieur in de Bouwkunde
- Industrieel ingenieur in de Biochemie (niet in Diepenbeek)
- Industrieel ingenieur in de Chemie

- Optie: Farma en fijnchemie

- Optie: Duurzame chemische procestechnologie en kunststofverwerking

- Optie: Voeding & packaging

- Industrieel ingenieur in de Elektromechanica

- Optie: Ontwerp en productie

- Optie: Automatisering

- Industrieel ingenieur in de Energie (automatisering)
- Industrieel ingenieur in de Energie (elektrotechniek)
- Industrieel ingenieur in de Elektronica-ICT
- Industrieel ingenieur in de Nucleaire technologie

- Optie: Milieu

- Optie: Nucleair en medisch


Er zijn (in beperkte mate) studenten uit de academische en professionele technische bachelor-opleidingen aanwezig, die op zoek zijn naar een stageplaats of job.
Ook doctoraatsstudenten en navorsers zijn van de partij + alumni (afgestudeerden met werkervaring). Om de contacten met de ingenieurs hoog te houden en om de gezellige sfeer te verzekeren, wordt de jobbeurs bewust beperkt en wat informeler gehouden. Een succesvolle formule en een ontspannen sfeer tussen bedrijf en student.


Download hier het partnerdossier voor NVDI Engineer Plaza 2022


Locatie


Fitlink | Diepenbeek

De jobbeurs en Après-Ski TD zullen plaatsvinden in de Fitlink.
Deze sport- en evenementenlocatie is een vaste waarde in Diepenbeek.

Adres: Universitaire Campus (gebouw G), 3590 Diepenbeek
Website:
Fitlink | more than sports only

GRONDPLAN 2022

In 2022 zijn enkel nog Silver pakketten beschikbaar. Met 56 fysieke standen is de jobbeurs volledig uitverkocht!


Iedere stand is identiek en heeft een afmeting van 3m x 3m. De standen zijn aan de voorzijde open, hoekstanden aan twee zijdes. Iedere stand wordt voorzien van stroom, licht, twee krukken en een staantafel.

Klik op het grondplan voor een grotere versie.